» forside
 

nu går den vilde jagt på de nye studerende

Prøv om du kan fange dem med en enkelt sms

De unge har for længst taget sms-teknologien til sig og bruger den daglige som en del af deres daglige kommunikation med venner, familie osv. Hvorfor ikke bruge den i markedsføringen som et interaktivt værktøj der kan være med til at tiltrække flere elever til jeres uddannelser? Dynamic Mobile er et mobile marketing værktøj som gør det nemt at oprette værdiskebende mobilkampagner.

Eksempel på mobilkampagne

Dette er et eksempel på en 3-trinskampagne, som markedsføres på en uddannelsesmesse for at få potentielle studerende til at besøge jeres hjemmeside.

1. Uddeling af flyers 2. Udsendelse af sms 3. Opfølgning via sms
På flyeren er skrevet et centralt budskab om uddannelsen, og samtidig bliver en konkurrence præsenteret: ”Send STUDIE til 1220 og vind en iPod.” En sms udsendes til deltagerne i konkurrencen: ”Tak for din interesse. Gå ind på www.voressite.dk og indløs koden 5577 for at se om du har vundet” En sms udsendes til alle deltagere i konkurrencen: ”Vinderne af en iPod er nu fundet. Se på www.voresiste.dk om du har vundet.”
Formål: At skabe interesse om uddannelsen og gøre opmærksom på konkurrencen. Formål: At få deltagerne til at besøge hjemmesiden for derved at skabe yderligere viden om og interesse for uddannelsen. Formål: At få alle deltagere ind på hjemmesiden igen og endnu engang gøre de potentielle studerende opmærksomme på uddannelsen.

Mange muligheder

Udover ovenstående eksempel kan I bruge Dynamic Mobile til at udsende sms-nyhedsbreve til studerende eller lave gæstetilmelding via sms, fx i forbindelse med ’åbent hus’-arrangementer. Sms-mediet kan dermed nemt integreres i jeres nuværende markedsføringsaktiviteter, og vi hjælper jer gerne med at benytte de nye kampagnemuligheder, som Dynamic Mobile giver adgang til. 

 
 

Bestil her

Lige nu kører vi en særlig kampagnepris 

9.500,00 kr. Spar 4.047,00 kr.

Levering af sms-tjenesten vil ske inden for 48 timer, og du vil vil blive kontaktet
af en af vores supportere som vil hjælpe dig godt i gang.
Firma/Institution 
Adresse 
Postnr. 
By 
CVR 
EAN 
E-mail 
Telefon 
Kontaktperson 
Kommentar 

Kampagneprisen indkluderer:
Opsætning af 1. kampagne, 3 mdr. drift, 500 sms-beskeder. Adgang til efterfølgende selv at oprette et ubegrænset antal kampagner. Prisen er gældende frem til 16. december 2009. Alle priser er i danske kroner (DKK) ekskl. moms.
Opsigelse 3 mdr. Pris efter 3 mdr. og 500 sms’er: pr. mdr: 349,00 kr. / pr. sms:  30 øre.