Perspektiv bredbånd

informationstjeneste

Dynamic Mobile er leverandør af en sms-baseret informationstjeneste til Perspektiv Bredbånd. Ved hjælp af denne sms-tjeneste kan potentielle kunder få oplyst om de kan få Perspektiv bredbånd i deres boligområde.

For at bruge denne tjeneste sms’er man ”BREDBÅND POSTNUMMER” til 1220. Derefter modtager man en sms, der oplyser, om Perspektiv Bredbånd dækker det pågældende område.

Hvis området er dækket indeholder sms’en et sms-link (wap push) til et særlig kampagne mobil-website. Her kan den potentielle kunde bestille en bredbåndsløsning eller registrere sin email-adresse for at få mere information på mail. Sms’en indeholder desuden et sms-link til Perspektiv Bredbånds almindelige website.

I tilfælde af at den potentielle kunde ikke har adgang til internettet via mobiltelefonen, oplyser sms’en envidere, at man kan sende en sms tilbage med ens email-adresse. Yderligere information vil derefter blive sendt til denne mail.

Perspektiv Broadband modtager efterfølgende en email med den potentielle kundes kontaktoplysninger, så denne kan kontaktes direkte via telefon, email eller sms.
 

bliv kontaktet
og hør mere om hvordan du kan bruge mobilen i din markedsføring
firma       
navn 
telefon 
e-mail 
kommentar