Rejsebørs og Sterling

konkurrence

Dynamic Mobile afholdt en sms-konkurrence i samarbejde med Sterling og Rejsebørs i sommeren 2008.

Konkurrencen omhandlede seks forskellige destinationer, som deltagerne kunne vinde en rejse til: London – Paris - Berlin - Rom - Barcelona - Athen. Konkurrencen var baseret på en række spørgsmål om de forskellige destinationer, som blev sendt til deltagerne via sms. Hver deltager modtog et spørgsmål pr dag i seks dage.

Deltagerne i konkurrencen accepterede at modtage nyhedsbreve fra Rejsebørs og Sterling.

Hver måned i det halve år konkurrencen løb, blev der udloddet et rejsegavekort til en af destinationerne. Hvert rejsegavekort havde en værdi af ca. 5.000,-

Konkurrencen blev også afholdt online.
 

 


succes med mobilmediet

Rejsebørs er en af de virksomheder, der har haft succes med at implementere mobilmediet i de daglige kommunikationsaktiviteter. Dette bekræfter Claus Jesper Jensen, Rejsebørs’ direktør:

Rejsebørs’ kerneforretning er drevet besøgende på www.rejsebors.dk. At anvende mobiltelefonen som dialogmedie har vist sig at være utroligt effektivt, når vi vil opsøge potentielle rejsende og bibeholde kontakten med disse. Takket være Dynamic Mobile regner vi derfor med at mobilkommunikation vil udgøre en central del af vores offline markedsføring i fremtiden.

katalogbestilling

Dynamic Mobile har desuden leveret en katalogbestillings-service til Rejsebørs. Ved hjælp af denne service kunne man bestille Rejsebørs’ kataloger via sms. Katalogerne blev efterfølgende sendt med posten til den angivne adresse.

nyhedsservice

Udover katalogbestillingen har vi udviklet en nyhedsservice til medlemmerne af Rejsebørs’ rejseklub. Medlemmerne kunne dermed få de nyeste tilbud og andre informationer sendt direkte til deres mobiltelefoner.

 

 

bliv kontaktet
og hør mere om hvordan du kan bruge mobilen i din markedsføring
firma       
navn 
telefon 
e-mail 
kommentar